title-img

SpinFitt

Fitness Székesfehérvár

Alakformálás változatos fitness órákon edzőtermünkben: Fitnesz, Spinracing, GymStick, Get Fit, Full-Body, Total-Body, Step, Tabata, CrossFitt, Köredzés, FittBox, Gerinctorna, Jóga...

CSALÁDIAS,
FITNESS ÓRÁK

Székesfehérváron a Gyümölcs utca 21. alatt találsz meg minket, 180 m2 alapterületen. Több féle csoportos fitness órát tartunk, max 10-14 fővel. A foglalkozások 2 külön termben folynak, így mindig van választási lehetőséged.
Tudjuk, hogy mindenki képes a változásra. Ez persze mindenki számára mást jelent, tapasztalataink alapján mindenki egy formásabb egészséges testben szeretné tölteni mindennapjait. Ez általában a felesleges kilók lefaragását, illetve a meglévő izmok fejlesztését jelenti.
Te mit szeretnél?
Nem ígérünk látványos eredményt 1 hónapon belül. Befektetett munka és az étkezésed optimalizálása nélkül nem lesz változás. Csodák nincsenek, viszont szakmailag felkészült edzőink mindent megtesznek azért, hogy elérd amit szeretnél.

title-img

Csoportos, fitness óráink

Kezdőtől a haladóig. Spinracing, GymStick, Get Fit, Full-Body, Total-Body, Step, Tabata, CrossFitt, Köredzés, FittBox, Gerinctorna, Jóga...

title-img

További szolgáltatásaink

Vedd fel velünk a kapcsolatot, amennyiben szeretnél valami mást, ami nem szerepel a weboldalunkon.

Személyi edzés

Az egyénre szabott edzésnél nincs jobb, ezt már mindenki tudja.
Kérj személyi edzést, aktuális erőnlétedhez megfelelő gyakorlatok csak veled, csak neked.

Terem bérbeadás

Edző vagy? Szeretnél meglévő vendégeidnek órát tartani? Erre is van lehetőség kedvező feltételekkel a Spin fitt stúdióban. Keress fel minket. Vagy hívj fel most!

Táplálkozási tanácsok

Az étkezés szerepe nagyon fontos az álomalak elérésében, talán fontosabb mint az edzés. Gondoltad volna? De ebben is segíthetünk neked!


Mire van szükség egy
csoportos fitness edzésen?


Legyen nálad:


 • -Sportruha
 • -tiszta edzőcipő,
 • -törölköző,
 • -víz.


Az edzés folyadék vesztéssel jár, fontos annak folyamatos pótlása, hozz magaddal megfelelő mennyiségű vizet ennek pótlására.INDULHAT AZ EDZÉS?
---3---, ---2---, ---1---,
START!


Vagy még nem tudod mi lesz a neked megfelelő csoportos foglalkozás?
Próbálj ki több lehetőséget termünkben, kérj segítséget a választáshoz. Erőnlétednek megfelelően csináld végig az edzéseket, így könnyebben tudsz dönteni.
A feladatokat úgy állítottuk össze, hogy átlagos kondiban lévő emberek is tudják teljesíteni, és természetesen mindig megmutatjuk a gyakorlatok helyes végrehajtását.


title-img

Edzőink

Ez nem munka, ez életforma

trainer-img

Csicsó Judit

Csoportos Fitness Instruktor, GymStick Muscle Instruktor, GET FIT Instruktor

trainer-img

Endrédi Gitta

Aerobik Sportoktató, Személyi edző, Csoportos Fitness Instruktor, TRX Suspension Trainer, Fit-Ball Trainer

title-img

Órarend

Válaszd ki azt a napot, amikor szertnél edzeni. Előzetes bejelentkezés alapján

title-img

Bejelentkezés

Ha teheted jelentkezz be előre, természetesen bejelentkezés nélkül is résztvehetsz csoportos fitnesz óráinkon a szabad helyek függvényében.

Bejelentkezés fitnesz foglalkozásokra

A bejelentkezést megteheted személyesen a spinfitt recepcióján, üzenetben a spinfitt facebook oldalán (zárt csoport), vagy a weboldalon megadott edzőhőz tartozó telefonszámon.

Bejelentkezés lemondása

Mindenkivel előfordulhat hogy valami közbejön, természetesen megértjük. De gondolom a megváltott színház jegyeddel sem tudsz más időpontban bemenni az előadásra, ha nem értél oda időben.
Bejelentkezés lemondása: az óra megkezdése előtt 4 órával tudjuk elfogadni. Ellenkező esetben a bérletedből levonásra kerül, a korlátlan bérlet esetében pedig a lejárati időt 1 nappal csökkentjük.

title-img

Na mi újság? Fitt Hírek

Gymstick edzés
/ gymstick

A Gymstick Muscle a tökéletes alakformálás programja. Előnyök: Erőfejlesztés, állóképesség fejlesztés, izomtónus fokozás, ízület és gerincstabilizálás, egyensúly és koordinációfejlesztés. Kezdőknek is!
K.: 17:15, Sz.: 8:30, P.: 18:30

Székesfehérvári Spinracing
/ spinracing

A rossz hír, hogy vége a nyárnak, a jó - hogy lesz jövőre is! Nincs kifogás, kezd el most a felkészülést a nyárra! Ne felejts el bejelentkezni a facebook oldalon.
Órák: H-P: 8:30 és 17:15, K, Cs: 18:30

Blog img
/ Fitt-Box

A Fitt-Box rendelkezik a küzdősportok összes előnyével, üthetsz, rúghatsz, térdelhetsz benne. Kiváló torna a szív- és érrendszernek és felpörgeti az anyagcserét.

/ fogyás

Hamarosan feltöltünk 10 olyan egyszerű dolgot. aminek betartásával sokkal könnyebb egészégesen élni, étkezni.

Kávé egészséges
/ egészség

Az emberek többégénél a nap egy jó kávéval kezdődik, majd további csésze kává kerül fogyasztásra. De mennyi az annyi? Egészséges a kávé?

/ dubdogz

Nem tudsz ma eljönni? Ne maradj mozgás nélkül, csinálj otthon gyakorlatokat. Bemelegítés, fekvőtámasz, guggolás, felülés és a többi kedvenced...

Get Fit
/ getfit

Felfüggesztéses trainer egy rögzített hevederpár, amin a saját testsúlyunkkal végezzük a gyakorlatok. A GET FIT különleges erőfejlesztő, állóképesség fejlesztő, egyensúlyfejlesztő és gerincstabilizáló edzéshatást eredményez.

Étkezési tanácsok
/ étkezés

A táplálkozásnak kiemelt szerepe van az egészég megtartásában. Minden ember más, ezért eltérő szükségleteinknek megfelelő táplálkozás kialakítása fontos. Céljaink eléréséhez a hasunkon keresztül vezet az út...
Ebben is tudunk segíteni.

Személyi edzés
/ személyi edzés

Adottságaidhoz, pillanatnyi egészségi állapotodhoz igazodó foglalkozás, a motiváltság megtartása a gyakorlatok változatosságával biztosított. Az edzések időpontját te választod, a gyakorlatokat én állítom össze.
Várom a jelentkezésed: Judit hívása

Foglalj időpontot fitness termünkbe!

Spinracing, Gymstick, Fitt-Box, Full Body, Step, Köredzés, Gerinctorna, Get Fit...

title-img

Áraink

Napijegy egy foglakozásra érvényes, a vásárlás napján.
Az 5 alkalmas bérletek a vásárlástól számított 4 hétig, a 10 alkalmas bérletek 6 hétig érvényesek.
Havi bérletek napi egyszeri belépésre, 1 foglalkozásra érvényesek. 90 perces fitnesz foglalkozások 5, vagy 10 alkalmas bérletnél +500 Ft/ alkalom használható.

1400 Ft

Napijegy

 • Összes óra típusra
 • Szakképzet edző
 • 60 perces óra
 • 90 ' 1.700 Ft
6000 Ft

5 alkalmas

 • Összes óra típusra
 • Szakképzet edző
 • 60 perces óra
 • 90 ' + 500 Ft
 • 1200 FT/ alkalom
12.000 Ft

10 alkalmas

 • Összes óra típusra
 • Szakképzet edző
 • 60 perces óra
 • 90 ' + 500 Ft
 • 1200 FT/ alkalom
15.000 Ft

Havi bérlet

 • Összes óra típusra
 • Szakképzet edző
 • 60 perces óra
 • 90 ' + 500 Ft
 • Akár 600 FT/ alkalom